Gratis adviesgresprek

070 – 449 28 55

Over ons

Bagci B.V. onderscheidt zich van de meeste andere kantoren d.m.v : ondernemend en hoog gekwalificeerde diensten, professionele software op kantoor, altijd vooroplopen met de nieuwste technologieën. 

mature-lawyers-looking-at-contract-in-modern-workplace-1.jpg
young-man-signs-documents-in-the-office-successful-sales.jpg
0 +
Tevreden klanten

Wie zijn wij?

U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies. U bent bij ons geen nummer, maar een zeer gewaardeerde relatie ! Door onze persoonlijke benadering zijn wij in staat om u een flexibele totaalservice te verlenen waarbij kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. 

Bagci B.V. is een administratie-/belastingadvieskantoor dat zich voornamelijk richt op klantgerichtheid, deskundigheid, flexibiliteit en eerlijkheid.

Gratis adviesgesprek

070 – 449 28 55

Uw administratie uit handen geven is een kwestie van vertrouwen, want vaak komen ook de privé-uitgaven onder de aandacht. Bagci B.V. is jaren voor veel ondernemingen een betrouwbare partner gebleken op het gebied van administratieve dienstverlening.

Uw administratie of het opstellen van aangifte, inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Ons administratiekantoor is uw deskundige op dit gebied en is u graag van dienst.

Wij verlenen administratieve, fiscale en bedrijfseconomische diensten aan ondernemers in iedere branche. Ons dienstenpakket voorziet in alle administratieve en fiscale zaken die een ondernemer op zijn pad kan tegenkomen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons altijd voorop. Jarenlange ervaring, kennis en behendigheid in de belastingadviespraktijk ligt hieraan ten grondslag.

Bagci B.V. is een administratie-/belastingadvieskantoor dat zich voornamelijk richt op klantgerichtheid, deskundigheid, flexibiliteit en eerlijkheid. Door de grote mate van automatisering binnen het kantoor en het hoge opleidingsniveau zijn wij in staat om hoogwaardige dienstverlening te leveren.

Veranderingen in belastingen, strengere regelgeving of financiering. Vrijwel elke ondernemer heeft met deze ontwikkelingen te maken. Wij nemen u deze zorgen uit de handen. Met onze doelstelling zullen wij alle administratieve, boekhoudkundige en belastingtechnische zaken in samenwerking optimaal verzorgen, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw eigen onderneming.